Husen Området Kontakt Länkar

Gå gärna till vår nya sajt:
www.Funchal.se


Fyra charmiga fritidshus på Madeira i unik miljö uthyres. 

Husen ligger idylliskt på höjden öster om huvudstaden Funchal inbäddade i grönskan på vingården Quinta da Fajã med trädgårdar fulla av subtropiska blommor och träd i en parkliknande omgivning.  Klimatet är mycket behagligt med dagstemperaturen som under året varierar mellan +16°C och + 26°C. Funchal centrum liksom flygplatsen ligger på 15 minuters avstånd med bil. Den berömda golfbanan Palheiro nås på 5 minuter. Husen är av varierande storlek, modernt utrustade och i toppskick. På egendomen finns en aktiv vingård.  Ägaren bor själv på egendomen vilket borgar för att allt fungerar.

Doll's House har vardagsrum med köksdel samt ett sovrum med en dubbelsäng och badrum. Lämpligt för 2 personer + en baby. Läs mer.

Garden Cottage har vardagsrum med köksdel i ena änden. Där finns två sovrum varav ett med två sängar och badrum samt ett med dubbelsäng och duschrum. Lämpligt för 4 personer + en baby. Läs mer.

Wine Lodge som ligger mitt i vingården har ett vardagsrum med dörrar till en veranda, öppen spis och ett separat kök. Där finns två sovrum varav ett med två sängar och badrum samt ett med dubbelsäng och duschrum. Lämpligt för 4 vuxna + en baby. Bäddsoffan i vardagsrummet kan användas för ytterligare en person. Läs mer.

The Stone House har på bottenvåningen ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök och ett sovrum med en enkelbädd. På övervåningen finns ett tvåbäddsrum, ett dubbelrum och ett gemensamt stort duschrum. Det är lämplig för 6 vuxna + en baby. Läs mer.

 

Doll's House
1 sovrum, 2 bäddar + baby


Garden Cottage
2 sovrum, 4 bäddar +baby


Wine Lodge
2 sovrum, 4 bäddar + 1 extra + baby

Stone House
3 sovrum, 6 bäddar + baby